test artikel

Update technische onderhoud Hof ter Hage

( Augustus / September 2013)

  • In week 35 (vanaf 26 augustus) start het bedrijf Oranjedak met de reparatie van de dakranden op het platte dak aan de Prinsestraat.
  • Eind augustus is het schilderwerk aan alle buitengevels gereed. Vervolgens zal begin september het beschermende voorzetglas bij de glas in lood ramen aan trappenhuis Torenstraat worden bevestigd.
  • Begin september zal de verlichting in de parkeergarage, autoliften en expeditiehof worden vervangen door energiezuinige LED verlichting.
  • In september zullen ook alle drukknopen van de bellen bij de voordeuren van de appartementen worden vervangen met een identiek exemplaar. Dit om verdere storingen voor te zijn.
    De Technische Commissie is ook bezig met de voorbereiding om de gehele belinstallatie van de Kerkplein vleugel (entree Torenstraat) te vervangen i.v.m. storingen.
  • De technische commissie is daarnaast bezig met de aanbesteding en opdracht om komende maanden (een deel van) de koperen waterbakken aan de gevels te vervangen door nieuwe koperen waterbakken. Dit ter vermijding van verdere lekkages.

Werkzaamheden liften

Het onderhoud aan onze liften is met een uitloop van twee werkdagen afgerond.

Separaat van deze werkzaamheden is een storing ontstaan aan een autolift. Deze storing wordt zo spoedig mogelijk opgelost.

 

Technische Commissie

Garage

Op woensdag 24 oktober a.s. zal de garage weer worden schoongemaakt. Bij deze een vriendelijk verzoek aan alle bewoners om hun eigen parkeerplaats voor die tijd vast aan te vegen, met het oog op een beter eindresultaat.

Alvast dank voor uw medewerking.


Technische Commissie

Parkeren in het expeditiehof

>

Beste eigenaren van Hof ter Hage,

“Het bericht heeft het Bestuur van Hof ter Hage bereikt dat er auto’s worden geparkeerd in het expeditiehof, die daar eigenlijk niet thuis horen, omdat zij geen eigenaren en/of medewerkers bij en van de diverse winkels en bedrijven betreft. Het is niet geconstateerd, gezien of gezegd dat de auto’s van enige eigenaren zijn van Hof ter Hage. Om eventuele vervelende discussies te voorkomen in de nabije toekomst met de Albert Heijn, het Postkantoor, EKOPlaza etc. , is het verzoek, en nogmaals het is niet gezegd dat het Hof ter Hage betreft, om geen auto’s te parkeren in het expeditiehof”.

Bestuur Hof ter Hage

>UPDATE Onderhoudswerkzaamheden 30 Juli

Beste Bewoners,

U kunt de planning van de werkzaamheden lezen in de vitrinekasten bij de ingang. Afgelopen week is het schilderwerk aan de hekwerken op het niveau van het dak en bovenste terrassen vanwege het goede weer eindelijk flink opgeschoten. Het afbouwen van de steiger aan de toren op de hoek Prinsestraat / Kleine Nobelstraat zal dan ook naar verwachting donderdag 2 of vrijdag 3 augustus starten.

De navolgende onderdelen van de opgedragen werkzaamheden zijn tot op heden voltooid:<

  • Reparaties aan de garagevloer (op één drempel na die alsnog volgt).
  • Vervanging van het voegwerk aan de bovenzijde van het trappenhuis aan de Prinsestraat.
  • Vervanging kitvoegen in de galerijvloeren aan de zijde van Kleine Nobelstraat.
  • Herstel scheurvorming langs de hemelwaterafvoer aan de rechter zijde van de Kleine Nobelstraat.
  • Verwijderen gevelaanslag Kleine Nobelstraat en Prinsestraat.
  • Herstel aansluitingen op waterslagen op gevelmetselwerk.
  • De kitvoegen in de geveldilataties achter de hemelwaterafvoeren zijn vervangen.
  • De rollaag op de drie uithoeken van het hoekpand Torenstraat / Kleine Nobelstraat is gerepareerd. (T.p.v. los geraakte bakstenen).
  • Schilderwerk van de gevelopeningen bovenin het trappenhuis aan de Prinsestraat.
  • Schilderwerk van de hekwerken op het dak en in het trappenhuis aan de Prinsestraat.

vriendelijke groet,
TC HtH